Gradsko Kupalište

Osvježavajuća oaza u Slunju tik do Rastoka

Očaravajuća i bistra, ljeti je rijeka Korana raj za kupače, dostižući nevjerojatnih 28C! Gradsko kupalište u Rastokama podno najpoznatijeg slunjskog mosta, mami vas svojim zvukovima i bojama dok je gledate iz vrućeg automobila željni rashlađenja! Tu su brojni sadržaji poput skakaonice, odbojke na pijesku, igara na vodi, riječnog kina te glazbenih nastupa.

Krenete li uzvodno od glavnog kupališta ubrzo ćete naići na brojne manje oaze kao što su kupališta Škrila, Pod Oltarom i Kotlac, idealna za obitelji s malom djecom radi plitke vode te malih bazena i slapića.

Nikšićke Kaskade

Skrivene oaza na rijeci Korani u naselju Nikšić (u blizini hotela)

Kosovi Mlinovi & Neralić Mlin

Neralić Mlin – Ova mala oaza oduševiti će Vas predivnom prirodom koja skriva mnogo malih kaskada i slapića, predivne špilje ukopane u stijenama, staru mlinicu koja je očuvana u njenom izvornom obliku. Prirodnim čudom ovdje se nalazi mala pješčana plaža, jedina takva u ovom dijelu rijeke Korane! 

Kosovi mlinovi nalaze se u samom kanjonu rijeke Korane, a naziv je dobilo po tome što su se tu nalazilo nekoliko mlinova koje su koristile obitelji prezimena Kos. Pri samom kraju staze, prije dolaska do rijeke Korane, ako skrenete desno dospjet ćete do slapa gdje se nalaze stari mlinovi, a ako krenete stazom lijevo, ona Vas vodi do predivnog malog kupališta.

Gržanove luke (Široka luka)

Široka luka, poznata još pod nazivom Gržanove luke, nalaze se u kanjonu rijeke Korane. Odlikuje ih prostrana obala uz predivnu rijeku Koranu gdje možete uživati u ljetnim radostima i kupanju u osvježavajućoj Korani! Cesta kroz naselje Gornji Nikšić proteže se sa ovog mjesta i prema Neralić mlinu te nadalje prema Kosovim mlinovima tako da možete napraviti sami mali izlet i posjetiti svako od ovih mjesta!

Karača & Jezero

Kupališta i oaze kraj rijeke Korane, Karača i Jezero, udaljena su od hotela okvirne šetnje 30 min. Za kupanje predlažemo Vam Karaču, a za šetnju i uživanje u prirodi Jezero.

Ostala kupališta u blizini

Veljun – Rijeka Korana

Nadomak Slunja, svega 15 kilometara od Hotela, otkrijte još jednu oazu na rijeci Korani. Skrivena od pogleda zelenilom i šumom sa starom mlinicom, ova plaža pješčanog dna ima i plitke dijelove što ju čini idealnom za mališane.

Primišlje – Rijeka Mrežnica

Ova krška ljepotica nešto hladnija od rijeke Korane zvuči kao savršeno osvježenje za one hrabrije! Bistro čista Mrežnica prekrasne tirkizne boje malo koga će ostaviti ravnodušnim, pa je i ovo najdraži izbor za kupanje u ljetnim mjesecima! Potražite svoje osvježenje u mjestu Primišlje, koje je ujedno i mjesto održavanja našeg izleta kayaking i rafting.

IMATE PITANJA?

ŽELITE NAPRAVITI REZERVACIJU?

Pošaljite nam upit!

Stojimo na raspolaganju za sve Vaše potrebe!

    Pošaljite upit

    Datum