Plitvička jezera – Privatna tura

Obilazak u pratnji vodiča 

Smješteni nadomak Nacionalnog parka Plitvičkih jezera, koji je najistaknutiji i najposjećeniji među osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj – Plitvička jezera, je jedina prirodna, u društvu kulturnih vrijednosti, u Hrvatskoj uvrštena u Popis svjetske baštine (UNESCO) i to još 1979. godine, među prvima u svijetu.

Predstavlja šumovit planinski kraj u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine, ispunjenima kristalnom modrozelenom vodom. Jezera dobivaju vodu od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima. Sedrene barijere, koje su nastale u razdoblju od desetak tisuća godina, jedna su od temeljnih osobitosti Parka.

Prostrani šumski kompleksi, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, planinski zrak, kontrasti jesenjih boja, šumske staze i drveni mostići i još mnogo toga dio su neponovljive cjeline koju Vam pružaju gornja i donja jezera.

 

Rezervirajte svoj privatni obilazak Plitvičkih jezera s nama u pratnji vodiča!

 

Istražite Nacionalni park Plitvička jezera u pratnji svog privatnog vodiča. Nama prepustite svu organizaciju, a Vi se opustite u očaravajućoj prirodi Plitvičkih jezera. Iskoristite svoj posjet Plitvicama maksimalno te ne dopustite da išta prođe nezapaženo, što će Vam osigurati naš vodič.

Po želji za Vas možemo izvršiti rezervaciju ulaznica u sklopu ovog obilaska.

 

Cijenik

Usluga vođenja na hrvatskom ili engleskom jeziku u trajanju do 3 h (donja ili gornja jezera)
– 100,00 € (pdv uključen u cijenu)
Svaki dodatni sat naplaćuje se
– 25,00 € (pdv uključen u cijenu)

Uz rezervaciju smještaja u našem hotelu na navedenu cijenu odobravamo Vam 10% popusta!