Turistička agencija “Rastoke active”

 

Otkrijte skrivene prirodne ljepote naše regije uz našu profesionalnu podršku.  Doživite nezaboravne trenutke u prirodi na jednom od naših izleta.

Istražite netaknuto okruženje rijeke Korane i Mrežnice na našim izletima kayak safari i rafting-a! Pođite na jedan od naših turističkih obilazaka u Rastoke ili Nacionalni park Pltivička jezera. Nudimo jedinstveni program obilaska Rastoka -“Rastočka bajka”.

Istražite naše šume i njene skrivene ljepote u pratnji našeg vodiča na off-road putevima na quad vozilimaIznajmite bicikle te uz kartu označenih biciklisitičkih staza uživajte u Vašem boravku te samostalno istražite sve mirne seoske puteve do kojih mnogi vode do pregršt skrivenih kupališta na rijeci Korani! 

Nudimo Vam posebne aranžmane “krojene” po Vašim željama koji pored naše velike ponude uključuju ostale aktivnosti u regiji: jahanje, posjet lokalnim farmama i obiteljskim gospogarstvima (OPG), adrenalin park, zip-line…

Turistička agencija Rastoke active

Kayak safari

Idealan program za obitelji ili organizirane grupe. Prolazak kroz najljepši dio kanjona rijeke Mrežnice uz nezaboravnu zabavu!

Rafting

Plovidba rijekom Koranom u raftovima preko mnoštva divljih i neukrotivih brzaka i sedrenih barijera.

Quad avantura

Nezaboravna quad avantura na off road stazama u netaknutom prirodnom okruženju!

 

Biking

Opustite se u vožnji bicikla kroz prirodu na uređenim biciklističkim stazama naše regije.

Rastočka bajka

Obilazak Rastoka uz pratnju licenciranih vodiča – “Rastočkih vila” koje će Vam pokazati sve skrivene tajne i bajke o Rastokama!

Plitvička jezera - Privatna tura

Posjetite Plitvička jezera i otkrijte njene ljepote u pratnji licenciranog vodiča, u privatnoj turi organiziranoj samo za Vas!

Aranžmani krojeni po mjeri!

 

Nudimo Vam mogućnost kreiraja vlastitih aranžmana prema Vašim željama i potrebama. Pored naših izleta možete birati između velikog izbora slobodnih aktivnosti i ostalih aktivnosti u regiji Rastoke i Plitvička jezera!

Ostale aktivnosti i atrakcije u okruženju

Jahanje

Upustite se u novu avanturu na jednom od obližnjih rančeva gdje se održava slobodno jahanje kao dnevni izleti u pratnji vodiča!

Lokalni OPG i farme

Kušajte ekološke i domaće proizvode. U OPG-u Magdić kušajte domaće rakije i likere, OPG Novković Vam nudi domaće sireve, med, aroniju…

Boravak u prirodi

Istražite bezbroj skrivenih oaza pune prirodnih ljepota. Upustite se u istraživačku avanturu, iskoristite dan te boravite u čistoj prirodi.

 

Kupanje na rijekama

Osvježite se, sunčajte i kupajte na jednom od kupališta pored rijeke Korane i Mrežnice! Pored uređenih javnih kupališta, pronađite svoju skrivenu lokaciju.

Ranch Dolina jelena

Sjedinite se s prirodom na ranch-u koji uzgaja jelene! Obitelj Bićanić će Vam omogućiti doticaj s prirodom. Promatrajte, hranite i uživajte s ovim životinjama.

Hiking & Trekking

Krenite stazama šume i vode. Istražite sve prirodne ljepote naše regije uz označene staze i karte. Birajte između zahtjevnijih i onih laganih staza za šetnju.

 

Baraćeve špilje

Doživite  nezaboravne trenutke u impresivnim ljepotama podzemnog svijeta, koji je tisućama godina oblikovala priroda

Adrenalin park

Provedite svoje slobodno vrijeme aktivno!
Adrenalin park, zip-line, paintball, bacanje sjekira, streljaštvo..

IMATE PITANJA?

ŽELITE NAPRAVITI REZERVACIJU?

Pošaljite nam upit!

Stojimo na raspolaganju za sve Vaše potrebe!

Pošaljite upit

Datum