Dobrodošli u

Restoran Rastoke

Mjesto gdje se tradicija i moderna kuhinja spajaju

Restoran i bar
Otkrijte
≡    Našu priču    

Tradicija pripreme domaćih specijaliteta, očuvanje izvorne recepture, primjena isključivo domaćih ekološki čistih namirnica te naše bogato kuharsko iskustvo garancija su vrhunskih gurmanskih užitaka. Poznata lička janjetina, teletina ispod peke, jela od divljači, riblji i vegeterijanski specijaliteti zadovoljiti će i najprofinjenije nepce!

Naš Chef

Naš Chef

Domagoj Flanjak

 

Restoran kapaciteta 250 sjedećih mjesta, bar s 50 stolica, sunčana terasa sa 150, te bar za pušače s 40, svojom toplinom blagih boja i cjelokupnim interijerom u prirodnim materijalima kamena i drveta, stvorit će opuštajuću i svečanu atmosferu za lijep provod i ugodno uživanje u zajedništvu.

Tradicionalni specijaliteti

Otkrijte gastronomske specijalitete naših kuhara koji se baziraju na korištenju namirnica isključivo prirodnog i organskog porijekla,  tradicionalnoj recepturi u kombinaciji s modernom kuhinjom

Restoran i bar
Restoran i bar
Restoran i bar
Restoran i bar
Restoran i bar
Restoran i bar

Ljetne večeri u restoranu “Rastoke”

 

Tople ljetne večeri upotpuniti će pjesma i zvuci našeg gitariste. Uživajte svakodnevno u romantičnoj atmosferi na otvorenoj terasi našeg restorana.

LJETNI lounge

Prekrasan oku ugodan dizajn i dojam zelenog vrta, našu ljetnu terasu čini oazom stvorenom za opuštanje! Provedite sunčane dane i duge ljetne večeri uz izvrstan koktel ili čašu dobrog hrvatskog vina te se zasladite najfinijim desertom. 

bar & vinski bar

U toplom i ugodnom ambijentu našeg bara i vinskog bara uživajte u velikom izboru vrhunskih koktela, izboru najboljih hrvatskih vina i drugih pića.

Restoran i bar
Restoran i bar
Restoran i bar
Restoran i bar

IMATE PITANJA?

ŽELITE NAPRAVITI REZERVACIJU?

Pošaljite nam upit!

Stojimo na raspolaganju za sve Vaše potrebe!

    Pošaljite upit

    Datum