Tradicija pripreme domaćih specijaliteta, očuvanje izvorne recepture, primjena isključivo domaćih ekološki čistih namirnica te naše bogato kuharsko iskustvo garancija su vrhunskih gurmanskih užitaka. Poznata lička janjetina, teletina ispod peke, jela od divljači, riblji i vegeterijanski specijaliteti zadovoljiti će i najprofinjenije nepce!

 

LJETNE VEČERI U RESTORANU “RASTOKE”

Tople ljetne večeri upotpuniti će pjesma i zvuci našeg gitariste. Uživajte svakodnevno u romantičnoj atmosferi na otvorenoj terasi našeg restorana.

Restoran kapaciteta 250 sjedećih mjesta, bar s 50 stolica, sunčana terasa sa 150, te bar za pušače s 40, svojom toplinom blagih boja i cjelokupnim interijerom u prirodnim materijalima kamena i drveta, stvorit će opuštajuću i svečanu atmosferu za lijep provod i ugodno uživanje u zajedništvu.

Potaknuti velikim interesom našim dragim gostima nudimo i mogućnost  kupnje domaćih autohtonih proizvoda Like i Korduna kao što su dom.rakija, med, sirevi, suveniri, rukotvorine, narodne nošnje i ostalo na eko/etno-štandu izgrađenom u tradicionalnom stilu sa prodavačima u narodnim nošnjama našeg kraja koji se nalazi pored restorana.