Active Adventure aktivnosti

Kayak Safari

Kayak Safari Riječ je o plovidbi hrvatskom krškom ljepoticom, rijekom Mrežnicom u "inflatable" GUMOTEX K2 kayacima za dvije odrasle osobe i jedno dijete preko mnoštva brzaka i sedrenih barijera...

Read more
mirjana rastoke kayak safari waterfall header

Quad Avantura

Za sve Vas avanturističkog duha pripremili smo pravu poslasticu! Nudimo Vam, ujedno i garantiramo nezaboravnu quad avanturu u netkanutom prirodnom okruženju. Sloboda koju Vam pruža pogon na sva četiri kotača neusporediva je sa bilo kojim prijevoznim sredstvom.
Read more
mirjana rastoke quad adventure header dirt

Rafting Korana

Riječ je o plovidbi rijekom Koranom u raftoviima preko mnoštva divljih i neukrotivih brzaka i sedrenih barijera na kojoj ćete osjetiti navalu adrenalina i uzbuđenje ovog sporta. Plovidba je isključivo po nepristupačnom dijelu rijeke Korane što ovaj izlet čini još ekstremnijim, nezaboravnim i avanturističkim.
Read more
mirjana rastoke rafting korana header

Biking

Pored raznih adrenalinskih programa u ponudi imamo i najam bicikala za one željne istraživanja mnogobrojnih staza i biciklističkih puteva Korduna. Samostalno razgledajte ljepote Rastoka, rijeke Korane, Slušnice, kao i Mrežnice koje omogućavaju osvježenje na svakom koraku Vašeg puta
Read more
mirjana rastoke biking forest cyclers

Rastočka bajka

Razgled počinjemo iznad posljednjih slapova, spuštamo se u Donje Rastoke prelaskom jednog od najstarijih mostova gdje posjećujemo mlinice i imanja rastočkih starosjedioca.
Read more
mirjana rastoke rastoke fairytale header waterfall

Hiking tura Plitvička jezera

Prostrani šumski kompleksi, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, planinski zrak, kontrasti jesenjih boja, šumske staze i drveni mostići i još mnogo toga dio su neponovljive cjeline koju Vam pružaju gornja i donja jezera.
Read more
mirjana rastoke plitvice lakes hiking tour header waterfall

Ostale aktivnosti

Kupanje na rijeci Korani

Ljeti je rijeka Korana raj za kupače, dostižući nevjerojatnih 28C! Kupalište u Rastokama podno najpoznatijeg slunjskog mosta, mami vas svojim zvukovima i bojama dok je gledate iz vrućeg automobila željni rashlađenja!
Read more
mirjana rastoke swimming in korana river children laughing

Ribolov

Naša destinacija predstavlja odličan izbor za opuštajući ribolov na našim ljepoticama što obiluju ribom. Prekrasne obale naših rijeka očekuju Vas u prekrasnom druženju oslobađajući Vas svakodnevnog stresa.
Read more
mirjana rastoke fishing rod

Lov na divljač

Okruženi predivnom prirodom i velikim brojem lovačkih društava u regiji možemo ponuditi svim strasnim ljubiteljima prirode i lova nezaboravan doživaljaj i avanturu u šumama regije grada Slunja.
Read more
hunting_mirjana_rastoke